Συνεργασία

Συνεργασία με CityPayΕάν η εταιρεία σας προσφέρει διάφορα είδη υπηρεσιών στον πληθυσμό και ενδιαφέρεται να παρέχει στους πελάτες της ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και εύχρηστο μέσο πληρωμών, σας προσκαλούμε να ενταχθείτε στο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών.

Έχοντας συνάψει σύμβαση μαζί μας, θα είστε σε θέση να προσφέρει στους χρήστες των υπηρεσιών σας μια υπηρεσία πληρωμών ασφαλή και αξιόπιστη, αλλά και ταυτόχρονα εύχρηστη, η οποία θα αυξήσει την ευκολία εξόφλησης των λογαριασμών σας από τους χρήστες.

Η βελτιστοποίηση της διαδικασίας αλληλεπίδρασης με τον πελάτη επιτρέπει τη μείωση των λειτουργικών εξόδων και συνεπώς του κόστους της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η εταιρεία City Pay Ltd διοργανώνει δίκτυο εξυπηρέτησης πληρωμών (εξόφλησης λογαριασμών) μέσω αυτόματων τερματικών για υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, υπηρεσίες διαδικτύου και επιχειρήσεων κοινής ωφελείας στην ελληνική επικράτεια.

Η διαφήμιση στα τερματικά παρέχει τη δυνατότητα στοχευμένης επικοινωνίας με τον πελάτη κατά τη διαδικασία της πληρωμής, παρέχει επίσης πληροφορίες για ειδικές προσφορές, νέα προϊόντα, διαφημιστικές καμπάνιες. Τα Προγράμματα Συνεργασίας και Ανάπτυξης προσφέρουν την δυνατότητα αύξησης του τζίρου και βελτίωσης της εμπιστοσύνης των χρηστών.


Καλέστε μας
(+ 30) 2310 684-130

Διεύθυνση
Γ. Γεννηματά 70, Σταυρούπολη
564 30 Θεσσαλονίκη